HOST JOUW RETREAT


 

KARMA

Jij geeft een yoga retreat op een zonnig eiland in de Atlantische oceaan en daarmee help je de Yogini rosa Foundation Hartje Masca3 als dat geen Karma is …..

Wij delen graag onze mooie accommodatie op Tenerife met alle bijbehorende faciliteiten en ons yogi team dat je helpt jouw retreat tot een groot succes te maken.

10

MANDALA DE MASCA

Mandala de Masca is een gespecialiseerd retreat center en is ontwikkeld door yogi’s om alle vormen van yoga in de openlucht te faciliteren. De locatie beschikt over 21 slaapplaatsen verdeeld over nieuw ingerichte kamers met een eigen badkamer. Een fijne Yoga Living met open haard, 2 outdoor yoga decks, een heerlijk bad (met water direct uit eigen bron) met uitzicht over de vallei, een zonneterras met heerlijke bedjes en een fijn meditatie terras.

De finca heeft zes terrastuinen met de mooiste planten, palmbomen, bloemen in alle kleuren en altijd een boom die vruchten geeft. Op de 6 hectare grond vind je genoeg rustige beschutte plekjes om jezelf even terug te trekken.

We hebben een open en (h)eerlijke keuken met biologische producten meestal uit eigen tuin en maken de lekkerste vegetarische gerechten en healthy drankjes.

ORGANISEER

Je wordt ondersteund door een ervaren team dat je helpt met het organiseren van je eigen retreat voor jouw netwerk. Gebruik onze bestaande backoffice, boekingsprogramma, betalingssysteem, expertise, netwerk en logistiek. We doen het samen waardoor het voor jou makkelijker wordt, minder tijd kost en minder rompslomp geeft om een retreat aan te bieden.

Voor het werven van gasten maken we een gepersonaliseerde digitale flyer, en een unieke pagina voor jouw retreat op de website van www.mandalademasca.com. Wij brengen jouw retreat onder de aandacht binnen het netwerk van Mandala de Masca en jij gebruikt jouw netwerk om gasten enthousiast te maken.

Door het kiezen voor Mandala de Masca als locatie voor jouw retreat help je de Yogini rosa Foundation Hartje Masca3

**
Mandala de Masca is een concept van Stichting Yogini rosa – een non-profit organisatie. De opbrengst van de verhuur gaat rechtstreeks naar Stichting Yogini rosa. De Yogini rosa Foundation steunt vrouwen die zijn getroffen door borstkanker door het aanbieden van speciale retraites, met als doel hun kracht en energie te geven tijdens het herstel van de effecten van de ziekte en de behandelingen daarvan.