STEUN ONS


.

Borstkanker verandert alles

De meeste vrouwen die de diagnose hebben gehad, beschrijven twee levens: Het leven vóór borstkanker en leven na borstkanker. Zelfs de vrouwen die klaar zijn met de behandeling met een goede prognose hebben last van een aantal gedachten: Hoe blijf ik gezond? Wie ben ik nu? Wat zijn mijn nieuwe of vernieuwde prioriteiten? Hoe kan ik mijn dierbaren laten begrijpen hoe ik me voel? Hoe ga ik om met mijn angst en vermoeidheid? Vertrouwen in mijn lichaam? Hoe kan ik me weer vrouw voelen? Allemaal vragen en angsten die vaak pas opkomen nadat alle behandelingen in het ziekenhuis zijn gestopt.

Gedeelde reis

Yogini rosa Retreats zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen die (ooit) de diagnose borstkanker hebben gehad. Een yoga retreat week samen met een “zusje” (een dierbare vrouw in hun leven) op een mooie, fijne en veilige locatie in de natuur, samen met andere vrouwen met dezelfde achtergrond. Het retreat programma is ontwikkeld om rust en balans te vinden, persoonlijke vernieuwing te stimuleren en ervaringen te delen.
Yogini rosa Retreats worden georganiseerd door Stichting Yogini rosa met support van de Yogini rosa Foundation. Help je mee om deze Yoginis te ondersteunen door donaties, sponsoring of als team member mee te helpen tijdens een Yogini rosa Retreat week op Tenerife?

 

Steun invulscherm met iconen

 

 

Partners

Werk je bij een maatschappelijk betrokken bedrijf of instelling en zie je een mogelijkheid om je op een andere manier te verbinden met de Yogini rosa Foundation, dan ben je ook welkom. We staan open voor suggesties en ideeën die ertoe bijdragen om de vrouwen gedurende hun verblijf op Tenerife, maar ook erna te verwennen met speciale producten of diensten ter ondersteuning van een workshop, yoga practice, excursie of behandeling.

Schenken (met belastingvoordeel)

Door het doen van een gift aan Stichting Yogini rosa Foundation, steun je vrouwen in hun empowerment proces na de diagnose borstkanker. Een gift kun je op meerdere manieren doen. Zo kun je kiezen voor een gewone schenking of voor een periodieke schenking. Hier zitten fiscale voordelen aan. Wil je Yogini Rosa steunen? Dan is het voor jou én voor ons het voordeligst als je dat via een periodieke gift doet.

Gewone schenking

Ook je eenmalige gift is fiscaal aftrekbaar onder de volgende voorwaarden:
Het totaal van alle giften in één belastingjaar is tussen de 1% en 10% van je verzamelinkomen. Het totaalbedrag van alle giften bedraagt minimaal € 60,-.
Wil je weten bij welk bedrag jij in aanmerking komt voor het aftrekken van een gift, neem dan contact op met de Belastingdienst.

Periodieke gift

Met een periodieke gift profiteer je van maximaal belastingvoordeel, dus zonder aftrekbeperkingen. Je mag je gift jaarlijks als aftrekpost opvoeren bij je aangifte inkomstenbelasting.
Hoe kan ik periodiek schenken?
Vul je gegevens direct in op onze overeenkomst tot periodieke schenking. De overeenkomst is rechtsgeldig als je deze afdrukt, ondertekent en samen met een kopie van een geldig identiteitsbewijs opstuurt naar:

Stichting Yogini rosa Foundation
t.a.v. Sabine Dorrepaal
Verspronckweg 83rd
2023 BC  Haarlem

.

Of scan de getekende formulieren in en stuur ze naar: foundation@yoginirosa.com Voor een periodieke schenking volstaat een overeenkomst, een notariële akte is niet verplicht.

ZAKELIJKE SCHENKING?

Als je (als ondernemer) een Besloten Vennootschap (BV) hebt, kun je ook zakelijk geven vanuit je BV. Per jaar bedraagt de aftrek ten hoogste 50% van de winst, met een maximum van €100.000. Het kan dus voordeliger zijn om vanuit je BV te schenken. Het is daarom goed om te vergelijken hoeveel beide opties je aan fiscaal voordeel opleveren. Wil je weten wat de aftrekmogelijkheden zijn van jouw zakelijke gift, neem dan contact op met de Belastingdienst.

 

Hartje Masca

 

 

?????????????????????????????????????????????????????????????????