FREQUENTLY ASKED QUESTIONS


.

VEEL GESTELDE VRAGEN

De website is sinds kort live dus er zijn nog niet zoveel vragen gesteld maar we denken al een aantal van de vragen te weten. Dus daarom hebben we deze met antwoorden op papier gezet. In de nabije toekomst zullen we op deze plek antwoorden op de meest gestelde vragen plaatsen.

Heb jij nu al een vraag? Stuur ons een mailtje via mail@yoginirosa.com en we zijn blij om deze te beantwoorden.

Iconen10

WAAROM ALLEEN VROUWEN?

Wij geloven dat de energie van een groep vrouwen met deze achtergrond op dezelfde reis beter kan stromen als zij onder elkaar zijn zonder mannelijk gezelschap. Gedurende de week zullen verschillende onderwerpen gedeeld en besproken worden. Dit kunnen ook onderwerpen over vrouwelijkheid zijn en de gevolgen van de behandeling, bestraling of chemotherapie op het “vrouw” zijn.

MAG IK IEMAND MEENEMEN?

Als je wilt, ben je van harte welkom om een “zusje” mee te nemen. Iemand dicht bij je, die er voor je is wanneer je haar nodig hebt. Jullie delen een twee persoonskamer en je zusje zal samen met jou het retreat programma volgen.

WAAROM SPECIFIEK BORSTKANKER?

Monique (de oprichtster van de stichting) is zelf borstkanker ervaringsdeskundige. Dit is de reden van de initiële focus – we beginnen waar we de kennis en helaas de ervaring mee hebben. Het programma, de yoga en een aantal workshops staan in het teken van het herstel bij borstkanker en zijn speciaal samengesteld voor deze groep. Maar omdat deze vraag al een aantal keer is gesteld zullen we in de toekomst waarschijnlijk ook programma’s voor andere groepen ontwikkelen. Heb je suggesties laat het ons weten via mail@yoginirosa.com.

HOE WERKT HET REGISTRATIEPROCES?

Ga naar de registratiepagina via de knop BOEKEN rechtsboven aan de webpagina. Vul het formulier in met je gegevens en stuur het terug naar ons. Wij zullen de registraties verzamelen en doornemen tot de 14 plekken voor een retreat bezet zijn met 14 vrouwen die willen deelnemen. Vervolgens zullen wij contact met je opnemen om een aantal extra vragen door te nemen om te onderzoeken of deze retreat het juiste is voor jou op dit moment in je leven.

GASTEN INFORMATIE

Nadat wij jouw definitieve reservering hebben ontvangen, sturen wij je per email een document met alle informatie die nodig is van jouw retreat. Wat je het beste mee kunt nemen en informatie over een aantal praktische zaken. Ook sturen we je suggesties als je eerder wilt komen, of langer op het eiland wilt verblijven.