PRIJS & INFO


PRIJS

We mogen de deelname aan een Yogini rosa Retreat op Tenerife aanbieden op basis van Dana. Het wordt aan jouw gegeven uit dankbaarheid. In dit geval is zou reis al betaald door een andere vrouw die eerder op retreat is geweest. Jij mag zelf bepalen wat je kan en wilt betalen op basis van jouw situatie. Hierdoor kunnen alle vrouwen in principe deelnemen aan een retreat dankzij donaties van eerdere deelneemsters en de inkomsten uit de retreats die worden gegeven op de locatie Mandala de Masca.

De reguliere gecalculeerde prijs van een soortgelijk retreat is € 995,- op basis van een twee persoonskamer. Iedere kamer is voorzien van heerlijke opgemaakte bedden, een eigen badkamer en een toilet.

De groepsgrootte is maximaal 14 vrouwen – zeven Yoginis rosa en zeven ‘zusjes’.

De prijs is inclusief gebruik van alle faciliteiten van Mandela de Masca:

• 5 overnachtingen in een gedeelde twee persoonskamer
• alle heerlijke vegetarische maaltijden en tussendoortjes – voor de nodige energie –
• alle theetjes, aguas fresca en andere gezonde drankjes
• 5 dagen yoga, twee lessen per dag
• meditatie sessies
Iconen3• heerlijke massage door een specialiste
• mooie workshops – deze zijn leuk en heilzaam –
• picknick-lunch bij het maanlandschap Pico del Teide of een andere excursie
• genieten van wandelingen in de Masca vallei
• fijne matten, zachte dekens en andere accessoires tijdens de yoga en workshops
• alle zonnemomentjes die je kunt pakken aan het terras of in één van de tuinen
• we halen je op van en brengen je weer terug naar de luchthaven Reina Sofia Tenerife
• vervoer tijdens onze gemeenschappelijke uitstapjes
• prachtige foto’s en filmpjes van de Yogini rosa Retreat week

*indien weer en omstandigheden het toelaten

EXCLUSIEF

• retour vliegticket naar Tenerife – gemiddelde prijs € 250,- afhankelijk van datum en vertrekplaats
• annulerings- en reisverzekering  – om deel te nemen aan Yogini rosa Retreats is het een voorwaarde dat je een goede reis-en annuleringsverzekering hebt! –
• eigenlijk alles wat niet beschreven staat onder inclusief

Registreren

Om deel te nemen aan een Yogini rosa Retreat vul je eerst het registratieformulier via de button ‘BOEKEN’ in om een plekje aan te vragen. Wij zullen daarna contact met je opnemen om nader kennis met je te maken en nog een aantal  met je door te nemen. We willen er zeker van zijn dat een Yogini rosa Retreat daadwerkelijk iets is voor jou op dit moment in deze fase. Uit de aanvragen zullen we uiteindelijk een aantal deelneemsters uitnodigen om mee te gaan op reis. Als we jouw plekje hebben bevestigd kun je je reis gaan organiseren.

ANNULERING

Omdat we weten dat er geen zekerheid is als je kanker hebt, begrijpen wij dat het mogelijk is dat je om gezondheidsredenen niet in staat bent om jouw retreat te volgen. Laten we daarom contact met elkaar houden.

SCHOLARSHIP / BEURS

** Yogini rosa krijgt steun van partners, vrijwilligers en donateurs. De Yogini rosa Foundation heeft een fonds die het mogelijk maakt om aan een Yogini rosa Retreat week geheel of gedeeltelijk deel te nemen. Ben jij een Yogini rosa of ken jij een inspirerende vrouw die er één is die we kunnen helpen met een scholarship/beurs? Nomineer jezelf of een ander om hiervoor in aanmerking te komen. Stuur je verhaal naar ons op via foundation@yoginirosa.com.

VLIEGTICKET

Er vliegen heel veel verschillende maatschappijen naar Tenerife vanaf verschillende plaatsen in Europa. Kijk voor een uitgebreid aanbod van vliegmaatschappijen op bijvoorbeeld: www.budgetair.com

AANKOMST & VERTREK TENERIFE

Je bent geland op Tenerife. De deuren van het vliegtuig openen en je voelt de warme bries langs je lichaam. We zorgen dat je wordt opgehaald van het vliegveld en brengen je veilig in 45 minuten via een wonderlijke route naar je bestemming voor de week naar Mandala de Masca. Nu begin je met de eerste oefening – loslaten en acclimatiseren. Sluit je ogen – kun je wennen aan het eiland gevoel op Tenerife?

Dezelfde weg moeten we een week later weer terugnemen. We zetten je weer veilig af waar we je opgehaald hebben met de ervaring en herinneringen van een onvergetelijke Yogini rosa week. Wij vertrouwen er op snel van je te horen, je blijft eeuwig een member van de Yogini rosa familie.