Word een Partner


HELP MEE ALS PARTNER

Borstkanker heeft al veel van onze moeders, dochters, zussen en vrienden geraakt. Help mee om deze vrouwen een fijne week van troost, kracht en hernieuwde energie te geven.

 

MEDIA PARTNERS

Help mee om ervoor te zorgen dat elke vrouw in jouw land die in aanraking is gekomen met de ziekte borstkanker van de van de Yogini rosa Retreat weken hoort en op de hoogte is van het bestaan.

BOUW & INRICHTING

Wij creëren  een veilge plek voor deze sterke vrouwen op een unieke locatie midden in een prachtig natuurgebied. Wij kunnen nog best wat hulp gebruiken van partners bij de verbouwing, (re)styling en inrichting om de plek nog fijner te maken.

ZIEKENHUIZEN, (MEDISCHE) ORGANISATIES, STICHTINGEN EN (PATIENTEN) VERENIGINGEN

Wij zoeken samenwerking met regionale ziekenhuizen, artsen, belangen organisaties en verenigingen voor borstkankerpatiënten. Deze partnerships zijn van cruciaal belang om de vrouwen om wie het gaat te bereiken.

YOGA STUDIOS & TEACHERS

Wij zijn zeer geïnteresseerd in het uitbreiden van ons netwerk met lokale yoga studio’s en leraren uit verschillende regio’s. Studio’s & Yoga teachers kunnen hun steentje bij dragen in de communicatie naar deze groep vrouwen.

HOST JE EIGEN RETREAT

Onze locatie Mandala de Masca kun je ook huren voor het hosten van jouw eigen retreat. Met de opbrengsten uit de verhuur van de locatie steun je direct de Yogini rosa Foundation.

GOODIE BAGS

Het doel is om per jaar 8 Yogini rosa Retreat weken te organiseren voor zo’n 100 vrouwen. Hoe mooi zou het zijn deze vrouwen een empowerment goodie bag aan te bieden vol inspirerende, fijne en yoga gerelateerde producten. Laat ons weten of jij één van jouw product(en) of services terug wil zien in de bag.

JOUW PARTNERSHIP IS WELKOM

Laat ons weten dat je partner wil worden foundation@yoginirosa.com. Voor meer manieren om te helpen kijk dan op https://www.yoginirosa.com/help-mee/

Mandala