Sluit je aan


HELP MEE

Borstkanker heeft al veel van onze moeders, dochters, zussen en vriendinnen geraakt. Help mee om deze vrouwen een fijne week van troost, kracht en hernieuwde energie te geven.

LAAT HET HEN WETEN

Jij kunt helpen door je op te geven als vrijwilliger en samen met andere vrouwen Stichting Yogini rosa te vertegenwoordigen in jouw land. Zorg er voor dat elke vrouw in jouw regio die getroffen is door de ziekte de Stichting en de Yogini rosa Retreat weken leert kennen.

LOKALE TEAMS & PARTNERSHIPS

We willen lokale teams in verschillende Europese landen creëren. Communicatie in de regionale en nationale pers, tijdschriften en social media is belangrijk.

Opbouwen van partnerships met lokale ziekenhuizen, artsen, mamapolis  en verenigingen voor borstkankerpatiënten is van cruciaal belang.

Het verrijken van het netwerk met de lokale yoga studio’s en leraren die hun steentje kunnen bijdragen in de communicatie. Met als doel om deze groep vrouwen te bereiken.

Maar ook samenwerkingsverbanden sluiten en fundraisen. Om zo donaties voor de fondsen te verkrijgen, om sommige vrouwen uit jouw regio een beurs te verlenen om mee te gaan op een Yogini rosa Retreat week.

.

TEAM POSITIES IN JOUW REGIO

∙ Marketing/Communication Team
∙ Partner Management Team
∙ Yoga Network Management Team
∙ Fundraising Management Team

Het doel is om jaarlijks 20 + Yogini rosa Retreat weken te organiseren  – voor 300 vrouwen.

Om dit te realiseren bouwen we aan een team van mooie geesten met verschillende functionele achtergronden in een aantal Europese landen.

Uiteindelijk hebben we een lokaal team nodig in Nederland, Duitsland, België hebben; Italië; Spanje; Scandinavië; het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Vanaf eind 2016 zullen we iedere maand via een skype vergadering updates, verhalen en vorderingen delen met teams uit alle regio’s.

.

EXTRA POSITIES IN NEDERLAND

Het bestuur van de Nederlandse Stichting Yogini rosa Foundation is ook op zoek naar een huis Juriste en een Register Accountant die op vrijwillige basis kunnen adviseren en helpen wanneer het nodig is.

POSITIES OP TENERIFE

Klik hier als je een Yoga teacher, Mindfulness trainster, Massage therapeut, Yogi Cook, Blogger of Fotografe bent en als je wilt helpen als vrijwilliger tijdens een Yogini rosa retraite op Tenerife.

Herken je jezelf of ken je iemand die zou passen in het team en die graag haar kennis en passie wil delen? Stuur dan een mail met motivatie naar stichting@yoginirosa.com. We nemen dan contact met je op. We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen in het Team!

 

Hartje Masca