Beurs/Fonds


Beurs geven

.

Geef samen met het bedrijf of organisatie een beurs

Een beurs uit naam van de organisatie gericht op je eigen medewerksters en de directe omgeving van je medewerkers (vrouw of vriendin).

Je kunt een vrouw uit de organisatie die getroffen is door borstkanker extra ondersteunen door haar een beurs voor een Yogini rosa retreat week aan te bieden, uit naam van de organisatie die je vertegenwoordigt.

Beurs geven

.

Geef samen met het bedrijf of organisatie een beurs

Een Yogini rosa Retreat, samen met andere vrouwen op dezelfde reis, zal haar ondersteunen om te gaan met de gevolgen van de ziekte en de behandeling. Uiteraard kan zij bepalen wanneer zij toe is om aan een retreat deel te nemen.

Iconen15

Beurs geven

.

Geef samen met het bedrijf of organisatie een beurs

Deze beurs zal de betrokkenheid bij de collega extra benadrukken en geeft een geweldig signaal af aan de directe omgeving binnen en buiten de organisatie. Het zal haar en de organisatie extra goed doen – echt Karma!

Wil je meer informatie of ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie, neem dan contact met ons op via foundation@yoginirosa.com of bel Monique 0031 653167543.

 


Beurs geven

.

Geef samen met familie, vrienden en kennissen een beurs

Als een dierbare getroffen wordt door de ziekte, wil je er graag voor ze zijn, maar voel je je vaak ook machteloos. Uit ervaring weten we dat jullie als familie en vrienden vaak toe moeten kijken tijdens het proces.

Een normale vraag zoals; ”Hoe gaat het nu met je?” blijkt dan ineens niet zo eenvoudig meer te zijn. Toch zou je wel iets willen doen als afleiding of iets in het vooruitzicht willen stellen.

Beurs geven

.

Geef samen met familie, vrienden en kennissen een beurs

Samen met vrienden en familie is het mogelijk om haar een beurs voor een retreat uit jullie naam aan te bieden. Zij bepaalt zelf wanneer zij aan een Yogini rosa Retreat wil deelnemen.

 

Hartje Masca3

.

.

.

Van jullie voor haar

Een deelname aan een Yogini rosa Retreat is een mooi vooruitzicht. Het zal haar helpen in het proces om meer energie te krijgen en te leren omgaan met de gevolgen van de behandeling. Zij ontvangt uit jullie naam een mooi cadeau.

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie als familie en vrienden, neem dan contact met ons op via foundation@yoginirosa.com of bel Monique 0031 653167543.

 


Beurs ontvangen

** Yogini rosa krijgt steun van partners, vrijwilligers en donateurs. De Yogini rosa Foundation heeft een fonds dat het mogelijk maakt om een retreat week geheel of gedeeltelijk via een beurs te verkrijgen.

Ben jij een Yogini rosa of ken jij een inspirerende vrouw die er één is? Nomineer jezelf of een ander om in aanmerking te komen voor een Yogini rosa beurs.

Iconen10

Hoe nomineer je?

Schrijf: Vertel iets meer over deze vrouw en zet het op papier – wat is haar verhaal? Wie is haar Yogini rosa “zusje” (steun en toeverlaat met wie ze op retreat wil gaan)? Is yoga al onderdeel van hun leven?
Stuur een foto: Maak een inspirerende (yoga) foto. (JPEG format tot 600 x 600 pixels) Vermeld de contactinformatie (van jezelf en genomineerde): Volledige naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, emailadres.
Belangrijk: Zorg dat je toestemming hebt voordat je haar nomineert en ons haar verhaal toestuurt.
En nomineer:  Stuur je verhaal naar ons op via foundation@yoginirosa.com

.

Wat volgt: Wij lezen elk verhaal zorgvuldig en maken ieder half jaar een selectie uit de genomineerden. Wij kijken of het verhaal inspireert en of de genomineerde en haar “zusje” passen bij het programma dat wordt aangeboden.

Alles blijft vertrouwelijk  totdat de genomineerde wordt geselecteerd.

Het uitgekozen verhaal zetten we, uiteraard alleen met toestemming op de site van Yogini rosa ter inspiratie voor andere vrouwen.